Nyheder

Hvad er der sket siden sidst ?Sælger – blomster/planter

Det går hurtigt i DanBlumen, og lige nu er vi fuld gang med mange spændende udfordringer, hvor vi bl.a. vækster kraftigt på det danske og skandinaviske marked.

Derfor har vi brug for en dygtig sælger, som med stort engagement kan indkøbe og sælge blomster/planter.

Det er en stor fordel, hvis du har kendskab til blomsterbranchen, men mere vigtigt er det, at du er en dygtig ”købmand”, som har lyst til at være med os på denne spændende rejse.

I DanBlumen lægger vi stor vægt på at have en god kontakt med kunderne. Som sælger bruger du tid på at tale med kunderne for at kende deres behov og skabe gode relationer. Du drives af at lave en god handel, samtidig med at du er stærk til at kommunikere.

Du er ambitiøs, initiativrig, omstillingsparat, selvstartende og er ikke bange for at tage fat, når det går stærkt.

Du er fleksibel, har et godt humør, evner at arbejde selvstændigt og sætter pris på nye udfordringer.

 

Vi tilbyder et selvstændigt job, hvor du vil få stor indflydelse på fastsættelse af sortiment og markedsføring sammen med kunderne.

Du bliver en del af et uformelt miljø, hvor der arbejdes på tværs af organisationen. Vi lægger stor vægt på godt kollegialt samarbejde. Vi ønsker en arbejdsplads, hvor stemningen er dynamisk og humoristisk – også i pressede situationer. Vi er en mellemstor virksomhed i vækst, hvor alle er med til at gøre en forskel i hverdagen.

 

Hvem er du:

  • Du er en fighter, som arbejder vedholdende og målrettet for at nå de stillede mål i dagligdagen – og trives med det
  • Du har stor personlig gennemslagskraft og drive
  • Du er – eller vil være – en dygtig sælger, der ikke går på kompromis med kvaliteten i dit arbejde
  • Det er en fordel, at du har kendskab til blomsterbranchen (enten som sælger, fra gartnerierne, som gartner, detailhandelen el. lign.)
  • Du kan bevare overblikket og arbejde struktureret med flere projekter ad gangen
  • Du er god til at anvende Microsoft Office på brugerniveau
  • Du har kørekort

 

Som person er du en udpræget teamplayer, der kan gå forrest for at sikre den bedste service til vores kunder. Samtidig er du god til planlægning og formår at igangsætte de rette initiativer for kunderne.

 

Kontakt:

Ansøgningsfrist er primo januar 2018. Ansøgninger vil dog løbende blive behandlet.

Kunne du tænke dig at være en del af vores team her i Odense, så send din ansøgning med foto og CV på mail til Steen Buch på s.buch@danblumen.com

Har du spørgsmål til stillingen, er du også velkommen til at kontakte Steen Buch på tlf. 2917 5020.

 

DanBlumen A/S er et salgsselskab, som primært sælger og distribuerer planter af alle slags til detail- handelen. DanBlumen A/S har markeret sig ved at kunne håndtere alle typer kunder gennem effektivisering, smidig logistik og ikke mindst et højt serviceniveau.

Vi er aktive i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Schweiz, Østrig, Holland, Polen og Belgien.