Nyheder

Hvad er der sket siden sidst ? 

Allround trainee til salgsvirksomhed søges!

 

Vil du gerne ud og se, hvad der sker i en privat salgsvirksomhed?

Kunne du tænke dig at få afklaret nøjagtig, hvilke arbejdsområder der interesserer dig mest i praksis og få mulighed for at arbejde med dem med det samme? Så har vi et super spændende job til dig!

Vi har sammensat et 2-årigt traineeforløb, så du får et grundigt indblik i, hvordan vores virksomhed fungerer, samtidig med at du løbende får mere ansvar for egne opgaver og deltager i den generelle udvikling af vores virksomhed!

Du kommer til at arbejde med opgaver inden for indkøb og salg, fakturering, varehåndtering, logistik, IT, certificering – og sidst men ikke mindst marketing og sociale medier. Vi har sat rammerne, men der er plads til tilpasninger i forhold til de kompetencer, du kommer med.

Er du typen, der ikke er bange for at give et nap med, hvor der er brug for det? Trives du med at have en bred berøringsflade, er du nysgerrig, initiativrig og kan håndtere frihed under ansvar? Så vil du passe godt ind.

Vi er en flad organisation, hvor du bliver en del af teamet fra dag ét. Dine nye kollegaer glæder sig til at lære fra sig men ser også frem til at få din hjælp til at løse en lang række opgaver. Her er godt humør, men der er også travlt til tider, en arbejdsdag er ikke altid 8-16.

Du taler og skriver naturligvis dansk og engelsk på forhandlingsniveau samt et tredje sprog, som meget gerne er tysk.

Stillingen kræver kørekort. Der vil være leverandør- og kundebesøg, rejseaktivitet og mulighed for udenlandsophold hos vores tyske søsterselskab.

Måske er er din baggrund gymnasial, en erhvervsungdomsuddannelse, eller du er i gang som kontorelev og vil skifte spor.

Mere interessant er det, hvem du er, og hvad dine interesser er. Om du for eksempel er dygtig til at tage flotte billeder, har erfaring med kundeekspedition eller fra arbejde i gartneri eller hal, om du har en stor interesse for IT, eller erfaring med din egen blog?

Vi tilbyder to stillinger, én med opstart i august/september 2018 og én med opstart i januar 2019.

Send din ansøgning hurtigst muligt til Heidi på h.sandahl@danblumen.com

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.

Hvis du har spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte Heidi på tlf.: +45 63 18 62 18

 

DanBlumen A/S dækker producenter, grossister, havecentre og supermarkeders behov for kvalitetsprodukter inden for potteplanter og relaterede produkter gennem faglig ekspertise, grundigt markedskendskab og effektiv distribution. Vores idégrundlag og vision har gjort DanBlumen til et firma, hvor effektiv kommunikation, fleksibilitet, service, bredt sortiment, eksklusive produkter, troværdighed, viden, partnerskab, markedskendskab og logistik er nøgleord, der præger vores hverdag. Læs mere på www.danblumen.eu